VIII. Turniej Piłki Nożnej o Mistrzostwo Regionu Mazowsze

15 września br. rozegrany zostanie turniej piłkarski o Mistrzostwo Regionu Mazowsze z okazji 38. rocznicy powstania NSZZ „Solidarność”.
Wzorem lat ubiegłych rozgrywki odbędą się na obiekcie sportowym należącym do Dzielnicowego Ośrodka Sportu i Rekreacji Praga Północ Prawy Brzeg (ul. Kawęczyńska 44). Już po raz ósmy na murawie zmierzą się ze sobą drużyny firmowe, zgłaszane przez Organizacje Zakładowe, Międzyzakładowe, Oddziały i Sekcje Regionu Mazowsze. Planujemy, że w tegorocznym Turnieju weźmie udział ok. 12 drużyn. Na najlepszych będą czekały atrakcyjne nagrody. Oprócz trofeów sportowych (pucharów, medali, dyplomów) zwycięskie drużyny otrzymają bony podarunkowe na zakupy w sklepie sportowym. Nie zabraknie również nagród indywidualnych dla najlepszego Strzelca i Bramkarza Turnieju. Specjalną nagrodę otrzyma również zawodnik, który zwycięży w konkursie rzutów karnych.
Co roku, do udziału w naszym wydarzeniu zapraszamy piłkarzy z całymi rodzinami. Oprócz głównych rozgrywek piłkarskich odbędzie się również Turniej Tenisa Stołowego oraz Turniej Piłkarzyków Stołowych, a także loteria z nagrodami.Nie zabraknie też nagród dla kibiców i atrakcji dla najmłodszych.

Zgłoszenia do udziału w Turnieju przyjmuje i informacji udziela Dział Informacji i Promocji tel. (22) 314 80 17, e-mail: prasowymazowsze@tlen.pl

Regulamin Turniej 2018

Polub, udostępnij i obserwuj wydarzenie na naszym FB