Karnawałowy Bal Przebierańców

23 lutego br. w siedzibie oddziału Pruszków Regionu Mazowsze odbył się I. Karnawałowy Bal Przebierańców dla dzieci członków związku oraz sympatyków. Pomysłodawcą i organizatorem imprezy była Sekcja Młodych Regionu Mazowsze.

Tego dnia siedziba pruszkowskiego oddziału zmieniła się w bajkową krainę pełną księżniczek, jednorożców, czarodziejek, zwierzątek i piratów. W balu uczestniczył również 4-ro miesięczny Batman. Imprezę poprowadził fantastyczny animator Patryk Wieczorek, który przy dźwiękach muzyki zachęcał wszystkich uczestników do wspólnej zabawy. Nie zabrakło także licznych konkursów z nagrodami oraz wyborów królewskiej pary, a także najciekawszego stroju, którym okazał się smok. Dodatkową atrakcją była możliwość nauki gry w szachy, a także malowanie buziek i robienie tatuaży.

Dzięki rodzicom, którzy przygotowali rozmaite przekąski, w przerwach można było uzupełnić zgubione na parkiecie kalorie.

Czas upłynął w fantastycznej atmosferze na tańcach i wspólnych zabawach.

Serdecznie dziękujemy wszystkim uczestnikom za zaangażowanie w organizację balu, a dzieciom za wspólną zabawę.
Do zobaczenia za rok!