IX. Turniej Piłkarski o Mistrzostwo Regionu Mazowsze

7 września br. z okazji 39. rocznicy powstania NSZZ „Solidarność” zostanie rozegrany IX. Turniej Piłkarski o Mistrzostwo Regionu Mazowsze.
Tak jak w ubiegłych latach rozgrywki odbędą się na obiekcie sportowym należącym do Dzielnicowego Ośrodka Sportu i Rekreacji Praga Północ Prawy Brzeg (ul. Kawęczyńska 44). Kolejny raz na murawie zmierzą się ze sobą drużyny firmowe, zgłaszane przez Organizacje Zakładowe, Międzyzakładowe, Oddziały i Sekcje Regionu Mazowsze. Planujemy, że w tegorocznym Turnieju weźmie udział 12 lub 16 drużyn (w zależności od ilości zgłoszeń. W przypadku gdy nie zgłosi się 16 drużyn, do Turnieju zostanie zakwalifikowane 12 drużyn, które zgłosiły się najwcześniej).

Na najlepsze drużyny i najlepszych zawodników będą czekały atrakcyjne nagrody. Oprócz trofeów sportowych (pucharów, medali, dyplomów) zwycięskie drużyny otrzymają bony podarunkowe na zakupy w sklepie sportowym. Nie zabraknie również nagród indywidualnych dla najlepszego Strzelca i Bramkarza Turnieju. Specjalną nagrodę otrzyma również zawodnik, który zwycięży w konkursie rzutów karnych.
Oprócz głównych rozgrywek piłkarskich tradycyjnie zaplanowany jest również Turniej Tenisa Stołowego oraz Turniej Piłkarzyków Stołowych, do których zapisać będzie się można w dniu Turnieju.

Przewidziana jest także loteria z nagrodami. Nie zabraknie upominków dla kibiców i atrakcji dla najmłodszych.

Do udziału w naszym wydarzeniu zapraszamy piłkarzy z całymi rodzinami.

Zgłoszenia przyjmuje i informacji udziela Dział Informacji i Promocji tel. (22) 314 80 17, e-mail: prasowymazowsze@tlen.pl

Regulamin Turnieju dostępny będzie po określeniu ostatecznej liczby zespołów.