„Mały Książe”

„Mały Książe” to wyjątkowa opowieść dla całej rodziny, która więcej mówi o życiu, niż grube, uczone księgi.

Zwyciężczyni programu „Mam Talent” Tetiana Galitsyna wraz z najszybszym malarzem na świecie Vlodyrem i grupą artystów, przygotowywała unikalne widowisko – historię Małego Księcia wg. Antoine de Saint-Exupéry’ego, tworzoną na oczach widzów piaskiem, połączoną z animacją światłem, wodą oraz elementami spektaklu teatralnego i technik szybkiego malowania (tzw. speed painting).

Dopełnieniem niezapomnianego show jest przepiękna oprawa muzyczna, poruszająca najgłębsze emocje i przenosząca odbiorców na magiczną planetę Małego Księcia.

„Mały Książe” (wg. Antoine de Saint-Exupéry’ego) to cudowna, pełna poezji i mądrych refleksji opowieść o przyjaźni, miłości i życiu. Przetłumaczona na 160 języków historia chłopca, który swobodnie przekracza granice między światem realnym a sferą niezwykłości.

Mały Książe przypomina o tym, że „wszyscy dorośli byli kiedyś dziećmi, tyle, że tylko nieliczni z nich jeszcze o tym pamiętają…” Zapraszamy Państwa do magicznej krainy dzieciństwa, by zobaczyć świat na nowo wrażliwymi oczami kilkuletniego bohatera.

Zapraszamy na niespotykaną dotychczas interpretację kochanego przez wszystkie dzieci i dorosłych Małego Księcia. To niezwykły 70-minutowy spektakl, który przeniesie Państwa na magiczną planetę Małego Księcia.

KOSZT SPEKTAKLU DLA CZŁONKÓW ZWIĄZKU I ICH RODZIN – 75 zł.

ZGŁOSZENIA PRZYJMUJE – Dział Informacji i Promocji 22 314 80 17, e-mail: prasowymazowsze@tlen.pl

ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA, DECYDUJE KOLEJNOŚĆ ZGŁOSZENIA

„Bardzo serdecznie zapraszamy Państwa do wzięcia udziału w specjalnie przygotowanym widowisku pt. „Mały Książe”, który odbędzie się 1 marca 2020 r. w Centrum Dydaktycznym Uniwersytetu Medycznego w Warszawie.

Część dochodu z tej imprezy zostanie przeznaczona na wsparcie Ogrodu Botanicznego, którego priorytetem jest ochrona bioróżnorodności i edukacja przyrodnicza. Ogród pełni również funkcję ogólnodostępnego parku i centrum spotkań kulturalnych dla mieszkańców Warszawy.”